Elegans, lyx och flärd – skinande bilar, shoppingkassar, det allra senaste…

Men måste det vara så?

Välkommen till vår trerätters måltid där vi skapar en elegant och lyxig middag som dessutom har låg påverkan på klimatet. Vår minimalistiska färgskala tar dig på en grön skön smakresa från det lätta gräddgröna till det effektfulla mörkgröna och bjuder på smaker som plockar fram det allra bästa från Värmland.

Först, en krämig broccolisoppa som bryts av med friska toner från vår egen trädgård

Efter det, våra häftiga biffar som självklart bjuder på protein från växtriket. Dagarna är förbi då köttbiten var elegant.

Till sist, vår innovativa smakkombination av klassisk dessert och närodlad färskvara som sätter smaklökarna i spänd förväntan efter mer…

För att protestera mot konsumtionssamhället och slösandet av onödiga resurser valde vi dessutom att inte inhandla porslin till uppläggningen, utan använda oss av sådant som vi redan hade. För återbruk är elegant och – eko kan också vara elegant!

Ide, design, styling och foto: Rebecka Nyström, Philip Fallqvist, Erica Jansson