Humans in Harmony with Nature

Då jag gillar att fotografera naturen så valde jag temat “Humans in Harmony with Nature”.

Tanken bakom bilderna är att få se människor njuta av den fina naturen. Många bilder i media visar nuförtiden hur mycket naturen har förstörts och hur mycket skräp som finns. Men det finns mycket natur kvar där det är rent och väldigt fint, det är det jag vill visa genom dessa bilder. Naturen är en av de finaste grejerna vi har på denna planet och jag hoppas folk spenderar mer tid i den för att det är ett utmärkt ställe att komma bort från stressen i storstäderna och bara slappna av en stund. Jag höjde saturation på bilderna väldigt lite i Photoshop för att ögonen ska dras till bilderna mer, sen så ändrade jag även lite kontrast i bild två för att man skulle kunna se detaljerna i skuggorna mer. Förutom det så ville jag inte ändra mer för att det ska ändå se verklighetstroget ut, någonting man kan uppleva själv.

Första bilden visar ett par hålla hand och njuta av naturen tillsammans.

Andra bilden är på en tjej (min syster) som är både förvånat och glad över att det snöar medans solen går ner i slutet av april då det ger en väldigt fin ljus effekt.

Tredje bilden är på en man (min pappa) som åker kayak tillsammans med sin hund och njuter utav den tysta naturen där det enda som hörs är fågel kvitter och ljudet utav paddeln i vattnet.

Fotograf: Rens van Loenhout